Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie w związku z amortyzatorami do e34 sedan czy będą pasować od e39 gdzieś czytałem że tak ale chciałbym się upewnić dziękuję za odpowiedź
Opublikowano
mam lezaki od e34 gazowe wymieniałem całe zawieszenie te latały umnie niecały rok są w pełni sprawne za czteropak hejnekena
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
a więc tak zaryzykowałem i kupiłem gwint supersport od e39 i jak ktoś chce wiedzieć to bez przeróbek nie pasuje.Po pierwsze poduszki górne miały inny rozstaw śrub mocujących ,ale to nie problem wystarczy nawiercić i wbić śruby od starych w to miejsce gdzie miały od e34,po drugie sprężyny były za długie o tyle że jak ustawiłem na najniżej ,to było wyżej niż na seryjnych można jeźdźić w offroadzie :D ,niestety byłem zmuszony obciąć je o dwa zwoje i jest pięknie tak jak być powinno.To na tyle
Opublikowano
,niestety byłem zmuszony obciąć je o dwa zwoje i jest pięknie tak jak być powinno.To na tyle

Jak zrobiłeś taką rzeźbę to nie jest pięknie :duh:

Nie mogłeś kupić gwintu dedykowanego do tego modelu? :mad2:

Opublikowano
akurat miałem okazję kupić tanio dlatego też nie jestem zadowolony z tego że musiałem obciąć ale pieknie jest jeżeli chodzi o wygląd