Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam taki problem: kupiłem auto w którym w bagażniku zamiast amplitunera (Harman Becker - nawigacja business) jest tylko konwerter RCA do którego są podłączone kabelki. Rozumiem, że ktoś miał tam wzmacniacz i zabrał, ale jak to jest możliwe, że audio w ogóle w aucie gra (nie grają wysokotonowe ,,piszczki'' w drzwiach), bez żadnego wzmacniacza??? :shock:

Fabrycznie było podłączenie kablem do tego wejścia

http://s.archiwumallegro.com.pl/t/3863625514_2/2/

Nie ma nigdzie tej kostki do podłączenia. Jak to wszystko więc działa???

Dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano
ten wzmacniacz tylko do niskotonowych pod siedzeniami jest. glosniki z drzwi idą bezposrednio z radia.

Da się zatem jakoś z powrotem podłączyć te subwoofery pod siedzeniami? do czego i jak? Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

Opublikowano
Nikt nie pomoże? może któryś z kolegów ma takie audio w swoim E60 i mógłby powiedzeić co nieco jak podłączyć piny (kolory) lub chociaż jakie powinny być kolory to sobie jakoś poradzę ale po tym jak poprzedni właściciel tak mi tam namieszał to nawet nie wiem co jest co... :cry: