Skocz do zawartości

Aktywowanie BC w e46?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poprzedni właściciel cos gmerał przy zegarach i nie działa BC w kierunkowskazie.

Podobno można go uruchomić przez kompa.

Czy ktoś z Wawy lub okolic ma takie możliwości ?

Z checią skorzystałbym z pomocy, jesli trzeba odpłatnie.

Opublikowano

Jeżeli działało to szukaj przyczyny w przełączniku jak program był aktywny to taki jest sprawdz manetkę albo może gościu chciał mieć kompa założył manetkę i nie nie uporał się właśnie z programem

dokładałem już w dwóch autach manetki i programował mi chłopak z Pruszkowa w jednym przypadku założyłem uszkodzoną po zaprogramowaniu zero reakcji kupiłem nową założyłem i już kolejny raz nie wymagane jest programowanie złamany przewód w środku 99% przypadków :lol:

Opublikowano
  • Autor
Jeżeli działało to szukaj przyczyny w przełączniku jak program był aktywny to taki jest sprawdz manetkę albo może gościu chciał mieć kompa założył manetkę i nie nie uporał się właśnie z programem

dokładałem już w dwóch autach manetki i programował mi chłopak z Pruszkowa w jednym przypadku założyłem uszkodzoną po zaprogramowaniu zero reakcji kupiłem nową założyłem i już kolejny raz nie wymagane jest programowanie złamany przewód w środku 99% przypadków :lol:

Dzieki za podpowiedź.

Czy mam demontować osłone kierownicy , zdejmować ją ?

Czy wyłącznie przy przełączniku sprawdzić, bez jakiegokolwiek demontażu ?

Opublikowano

Demontujesz kier

-obudowy

-wypinasz manetke

-manetka posiada śruby odkręcasz i rozpinasz zatrzaski

-no i powolutku wzrokowo zapamiętuj układ mechanizmu w manetce ponieważ czeka cię ponowne złożenie

-kabelki są widoczne jeżeli są całe polecam podpięcie innej manetki sprawnej

jak coś to masz tel na priv