Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam BMW E46 kombi z 2004 roku. Posiadam listwy ozdobne w kolorze aluminiowym i chciałbym je zmienić na ciemne drewno. Moje pytanie jest takie czy listwy od sedana są takie same jak w kombi? czytałem dużo na ten temat i tu zdania są strasznie podzielone. Niektórzy piszą że drzwi przednie są identyczne czyli co za tym idzie tapicerka też natomiast drzwi tylne są inne w sedanie i w kombi ale ponoć jest niewielka różnica w tapicerce i listwa może być identyczna. Ale tu nie ma pewności.I Czy jest jakaś różnica między listwami przed liftingiem a po liftingu? jak sprawdzałem różnice zmian to nic nie piszą o tych listwach.

Zastanawiałem się nad tymi listwami:

http://allegro.pl/bmw-e46-listwy-wnetrza-drewno-komplet-8-sztuk-i4292291307.html

Tylko że one są z samochodu przed liftingiem i od sedana a ja mam po liftingu i kombi. Czy będą pasowały?

Opublikowano
Czyli poproszę allegrowicza żeby mi podał numer każdej listwy i sprawdzę czy pasują do kombi i to będzie najlepsze rozwiązanie. Dziękuje bardzo za pomoc.
Opublikowano
Czyli poproszę allegrowicza żeby mi podał numer każdej listwy i sprawdzę czy pasują do kombi i to będzie najlepsze rozwiązanie. Dziękuje bardzo za pomoc.

Po swoim nr VIN sprawdź, będziesz miał 100% pewności.