Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam.

Chodzi o listwy nr 2 http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=NV71&mospid=50113&btnr=41_1509&hg=41&fg=40. Jak one są mocowane, da się je zdemontować i zamontować czy po takiej operacji będą miały tendencję do odstawania? U mnie jedna listwa ma troszkę większą szczelinę pomiędzy krawędzią dolną, a drzwiami, wygląda jakby można ją jeszcze bardziej docisnąć z góry, żeby wskoczyła głębiej. Tylko nie wiem czy ma sens ją dobijać bo nie wiem jakie to ma zatrzaski/zaczepy?

Pozdro.

Opublikowano
U mnie w przednich drzwiach przy końcu czyli przy klamce co jakoś czas odstające to je palcem dociskam i na jakiś czas wystarczy;)
Opublikowano
Jezeli chodzi Ci o tą zewnętrzną listwę zgarniającą to wchodzi ona od góry- mozesz ją docisnąć stukająć delikatnie bo łatwo uszkodzić.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po stronie pasażera jest idealnie, po stronie kierowcy, nie tak samo. :mrgreen: I to jest temat do "wiercenia dziury w brzuchu" aż będzie idealnie. :cool2: