Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje informacji jak jest zamocowany panel przy drążku biegów (tam gdzie sią przyciski do otwierania szyb) Prawa górna część mi odstaje, tak jak by jakiś zaczep puścił. Nie chce też bez jakiejś wiedzy tego rozkręcać więc proszę o pomoc. Mam BMW e46 z 2006 roku coupe. Będę wdzięczny za rady i wskazówki.

Opublikowano
Musisz zdemontowac mieszek lewarka zmiany biegow. Tam beda srubki i ramka jest Twoja

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano
Musisz zdemontowac mieszek lewarka zmiany biegow. Tam beda srubki i ramka jest Twoja

A wiesz w jaki sposób jest ona przymocowana? Śruba, zatrzask?

Opublikowano
Scisnij ramke mieszka po bokach i jest Twoj.

No tak, ale przecież ten element też jest jakoś zamocowany bo inaczej by latał. A czy ktoś wie w jaki sposób jest zamocowany? Zatrzask, śruba? Jedna strona mi odstaje i jak dociskam palcem to widać że coś puściło..

Opublikowano
Chodzi Tobie o mieszek czy ramke dookola, ta z przyciskami? Mieszek trzymie sie w miejscu dzieki zaczepom od spodu i fakcie, ze jego ramka sie rozpreza i siedzi w miejscu. Natomiast ramka wokol jest na sruby ukryte pod mieszkiem a u gory na zaczepy.
Opublikowano
Chodzi Tobie o mieszek czy ramke dookola, ta z przyciskami? Mieszek trzymie sie w miejscu dzieki zaczepom od spodu i fakcie, ze jego ramka sie rozpreza i siedzi w miejscu. Natomiast ramka wokol jest na sruby ukryte pod mieszkiem a u gory na zaczepy.

Chodzi mi o ten plastik na którym są przyciski do otwierania szyb. Jak "ramka" to jest ten element to o nią mi chodzi.

Opublikowano

W tym zaznaczonym miejscu mi odstaje panel! Po gornej części też sa 2 śrubki jak na dole?

http://images65.fotosik.pl/1033/a65b9da50d2bee28gen.jpg

Opublikowano
Musial sie u...rwac :mrgreen: Gora sie wsuwa, dol trzymaja srubki.

Rozkrece to i zobacze co tam się stało i napiszę :)

Opublikowano

Tak to wygląda, strzelił zaczep:

http://images61.fotosik.pl/1031/4077976c915a07bdgen.jpg