Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

posiadam e90 po lificie z ksenonami, które świecą niesamowicie. Denerwują mnie świecące na żółto ringi wokół soczewek. W związku z tym mam pytanie: jakie żaróweczki polecacie, żeby miały barwę jak ksenony (biała, nie niebieskie), były trwałe i czy mogę je sam wymienić?

Wybaczcie za pytanie, ale to moja pierwsza betka, forum nie pomogło:(

pozdrawiam

Opublikowano

Niestety nie podpowiem Ci czy i ewentualnie jakie żarówki można tam włożyć ale proponuję Ci chwilę się wstrzymać z wymianą :wink:. Mi na początku po kupnie samochodu też nie pasowały żółte ringi ale teraz już bym ich nie zmienił na żadne inne, może z Tobą będzie tak samo. Żółty ma swój urok a co byś nie wsadził to nie uzyskasz takiego efektu jak w nowych BMW. Na dodatek Będzie się bardzo zlewało z ksenonem.

Ja odradzam ;P

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
Niestety nie podpowiem Ci czy i ewentualnie jakie żarówki można tam włożyć ale proponuję Ci chwilę się wstrzymać z wymianą :wink:. Mi na początku po kupnie samochodu też nie pasowały żółte ringi ale teraz już bym ich nie zmienił na żadne inne, może z Tobą będzie tak samo. Żółty ma swój urok a co byś nie wsadził to nie uzyskasz takiego efektu jak w nowych BMW. Na dodatek Będzie się bardzo zlewało z ksenonem.

Ja odradzam ;P

Zgadzam się z kolegą wyżej. Sam wróciłem po paru miesiącach używania GP thunder do barwy żółtej (oryginał) i teraz raczej już bym ich nie zamienił na inne, chyba że na nowe lampy LED ;) Żółte mają swój urok.

Opublikowano

o kurka, to mnie zakoczyliście... Panowie, w jaki sposób można wymienić żarówki (same żarówki H8 35w się kupuje czy jakieś markery - nie ogarniam)? Czy można włożyć LEDy? Posiadam wersję po lifcie z ksenonami...

Zaciekawiliście mnie opinią o tym, żeby zostać przy żółtych, ciekawe jak inni Forumowicze...

• Zarejestrowani
Opublikowano

JA od kilku lat jeżdżę na GPthunder i Mtec blue cosmo co jakiś czas z nudów zakładamy oryginalne żółte i najpóźniej po dwóch dniach spowrotem am białe .

Zółte mi nie leżą

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
JA od kilku lat jeżdżę na GPthunder i Mtec blue cosmo co jakiś czas z nudów zakładamy oryginalne żółte i najpóźniej po dwóch dniach spowrotem am białe .

Zółte mi nie leżą

Aha. Możesz mi powiedzieć które są lepsze i jak się je montuje?