Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam dosyć duży problem z autem. Miałem wymienianą uszczelkę pod głowicą, razem z chłodnicą. Wszystko było ok az nie przełączyłem auta na gaz. Na początku olałem delikatne szarpanie ale po dłuższej jeździe zauważyłem że auto jest dużo słabsze, tak jakby nie chodziło na wszystkie cylindry. Byłem gazownika ale nic nie wywnioskował według niego wszystko ok. Wczoraj auto już sie samo przełanczało na benzynę, komputer wskazał błąd sterownika. Instalacja to Stag 300, pytanie czy jechać z tym do gazownika czy samemu coś kombinować? Dodam że przed zmianą uszczelki gaz chodził bez zarzutów.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

ja bym sprawdził połączenie wszystkich wtryskiwaczy gazowych, może coś nie łączy (ewentualnie w sofcie od gazu załączał poklei wszystkie wtryski)

czy reduktor nie jest przypadkiem zapowietrzony waz powrotny cieczy chłodzącej jest ciepły?