Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupilem lampy w tym tygodniu wymienilem regolatory podlaczylem i nie podnosza sie te wczesniejsze ktore rozbilem dobrze dzialaly. w sumie od pol roku nie byla lamp w samochodzie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Regulator akurat tylko służy do wstępnego ustawienia lampy, resztą steruje silniczek.

Regulacja odbywa się na podstawie sygnałów z czujników na wahaczach.

Usterka układu powoduje że lampy opuszczają się maksymalnie w dół.

Zakładam że lampy masz dobrze poskładane, silniczki itp podłączone, więc podłącz się pod komputer i sprawdź błędy poziomowania.

I popraw temat, bo piszesz że lampy nie działają, a z treści wychodzi że nie działa regulacja.

Opublikowano
ale soczewki nie sa opadniete. w styczniu rozbilem przod lampy itd i dopiero w tym tygodniu kupilem lampy na wachaczach czujniki poziomowania byly dobre ten przedni wymienialem 2 lata temu. a druga sprawa jest taka ze swieca plasko facet twierdzi ze sa europejskie. te przeslony na soczewkach sa ustawione jak na moich lampach poprzednich soczewki mam kompletne i te przeslony sa do gory i tak sa w tych lampach co kupilem. nie wiem ewentualnie jak by ktos mogl wyslac fotke zalamania swiatla na scianie. wiem ze zmieniam temat ale coz zaraz poprawie tytul
Opublikowano
ale soczewki nie sa opadniete. w styczniu rozbilem przod lampy itd i dopiero w tym tygodniu kupilem lampy na wachaczach czujniki poziomowania byly dobre ten przedni wymienialem 2 lata temu. a druga sprawa jest taka ze swieca plasko facet twierdzi ze sa europejskie. te przeslony na soczewkach sa ustawione jak na moich lampach poprzednich soczewki mam kompletne i te przeslony sa do gory i tak sa w tych lampach co kupilem. nie wiem ewentualnie jak by ktos mogl wyslac fotke zalamania swiatla na scianie. wiem ze zmieniam temat ale coz zaraz poprawie tytul