Skocz do zawartości

glosniki wszystkie nie graja prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam problem z moja bmw e65 750i 2005 rok, poniewaz gra mi tylko jeden glosnik z tylu w pulce I dwa subufery I to tyle , sprawdzalem wszystkie glosniki sa dobre kolega sprawdzal mowia mi ze to moze byc wzmaczniacz ze tylko jeden kanal jest sprawny prosze o pomoc co robic
Opublikowano
Masz Logic 7 czy zwykłe audio
Opublikowano
  • Autor
mysle ze to zwykle jest sa dwa subufery pod siedzieniami ale to raczej zwykle. niewiem czy to radio walniete czy wzmaczniacz
Opublikowano
no to padł wzmacniacz
Opublikowano
  • Autor
myslisz ze napewno wzmaczniacz to bylo by super bo kupilem wlasnie I czekam jak dostarcza dam znac jak juz przysla super dzieki pozdrawiam
Opublikowano
Raczej na pewno. Niestety w E65 audio DSP logic7 to bardzo zawodny sprzęt i prawie każdemu pada wzmacniacz.
Petrolhead
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
witam niestety zmienilem wzmacniacz I dalej to samo gra tylko jeden glosnik z tylu I dwa sub. niewiem co dalej robic prosze o pomoc
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
witam wszystko naprawione okazalo sie ze to bylo radio wadliwe wiec po wymianie I zaprogreamowaniu dziala wszystko super pozdrawiam
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam mam podobny problem wręcz taki sam powiedz mi sam to wymieniałeś? jesli tak to poprosze o jakieś wskazówki Pozdraiam
  • 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor
znajomy mi wymienil radio W KILKA MINUT NIC SPECJALNEGO