Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, w necie przeczytalem, ze komplet Sportline do E90 320d składa się z tych samych sprężyn co komplet do E87 120d, a jak sie ma sytuacja sportline e91 320D do e87 120D? Siadzie to tak samo badz podobnie jak na prokitach e87 120D?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

90% ze to samo :mrgreen:

Ja teraz wsadzilem eibach pro ki z e90 3201 do e87 na ta chwile tyl siadl i to na zawieszeniu 226 :!:

Jutro wadze przod i dam znac jak z przodem

Opublikowano
90% ze to samo :mrgreen:

Ja teraz wsadzilem eibach pro ki z e90 3201 do e87 na ta chwile tyl siadl i to na zawieszeniu 226 :!:

Jutro wadze przod i dam znac jak z przodem

ok, czekam na info :D

Opublikowano
Obstawiam ze będzie qpa pod względem pracy zawieszenia. Amor będzie pracował w innym położeniu niż to ktoś wymyślił. TNo chyba ze ważna jest gleba a prowadzenie nie

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

Opublikowano
eibach polska dzis mi napisal, ze e90 320d sportline i e87 120d prokit to te same springi, w przypadku e91 roznia sie tylne sprezyny, na stronie eibacha e90 320d posiada nacisk na tylna os 1135kg, natomiast e91 1175kg, to chyba nie duza roznica, bo rozumiem, ze mechanicznie jako czesc one wejda do e87?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moze przez te 19 :mrgreen:

No i chlopaki z toru mowia ze to przez bialy kolor moze tak byc u Ciebie ta qpa :cool2:

No i musisz uswiadomic wiekszosc ludnosci zeby nie wrzucali obnizajacych sprezyni i innych modow,mozesz zaczac na recingforum

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Amory i sprezyny wrzucone zbierznasc zrobiona ,auto sprawdozne,odczucia jest bardziej miekko na dziurach ,zawiecha nie stracila na swojej wartosci troche pojezdzielem na slimkach dzisaj na deszczu(opony sz90 bardzo dobrze trzymaja) po niedzieli pojade na winkle i zobacze jak sie trzyma :cool2:
  • 1 rok później...
Opublikowano

mam pytanko

czy przy eibachu pro kit na fabrycznej 16" nie bede przycieral na kazdym wiekszym progu zwalniajacym? :)

mialem pro kita w paru autach, ale zastanawiam sie jak to bedzie w e87

ktos testowal pro kita w polaczeniu z 16?

Opublikowano
Obecnie jeżdzę na 16 kołach przy -40 -25 i nic nie przycieram ,dodam że w E46 też miałem podobne obnizenie na 16 i też nie przycierałem.