Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Temat niedziałającego dachu w cabrio jest znany i jest dużo informacji jak rozwiązać ten problem.

Lecz nie mogę znaleźć odpowiedzi na jedno zagadnienie. Mianowicie przycisk od otwierania/zamykania dachu nie podświetla się, po wciśnięciu nie zapala się ta czerwona dioda.

Czy tu szukać tropu nie działającego dachu?

Opublikowano

Kolego mam bardzo podobny problem. Na początku wymieniłem moduł dachu, później okazało się że czujnik domykania pokrywy dachu jest walnięty to wymieniłem wszystko razem z linkami bo miałem już lekko popękane. Niestety te zabiegi nic nie zmieniły. Pomyślę jeszcze o wymianie przycisku ale wątpię żeby coś to dało.

Przerzucam różne fora i brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Jak dojdziesz do jakiś wniosków to daj znać.

Opublikowano

Ale jak podłączyłeś przycisk to silniczek sie w ogóle włączał czy zero reakcji w układzie??

Zerknij w mój post ostatnio założonym bo mam jeszcze inny problem może coś wiesz na ten temat.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale jak podłączyłeś przycisk to silniczek sie w ogóle włączał czy zero reakcji w układzie??

Zerknij w mój post ostatnio założonym bo mam jeszcze inny problem może coś wiesz na ten temat.

Pozdrawiam.

Po podłączeniu przycisku wszystko zaskoczyło i dach dało się normalnie otworzyć.