Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz posypia sie pewnie gromy ze juz bylo itd... Wiem ze bylo ale od godziny szukam i nie moge znalezc.

Zbliza mi sie termin przegladu i chce w koncu wymienic zarowki w tylnych kierunkach na zielone, zeby swiecily na pomaranczowo. W necie jest pelno kiczu i nie chcialbym placic frycowego.

Gdzies na forum jakis czas temu czytalem, ze jeden model zarowe sie sprawdza a reszta do kosza.

Wiec jesli moglby mi ktos podeslac linka do tego tematu bylbym wdzieczny.

Z gory dzieki

Opublikowano

viewtopic.php?f=84&t=172899.

Nie kupuj żadnych zielonych. Na czerwonych kloszach to totalna lipa w dzień. Słabe światło, strach że ktoś nie zauważy i wjedzie w d...pe. Te są sprawdzone. Mam je założone . jest ok nawet jak słońce wali z tyłu w lampy. A czerwonych lamp nie wymienię, chyba że na poliftowe, ale też z US.

Opublikowano

http://allegro.pl/zarowka-led-80w-p21w-py21w-ba15s-bau15s-12v-smd-i4181936038.html

Te podejda? Nie chce nic zmieniac w kablach ani przekladac kierunku na gore.

A co z fitrami can bus? Musza byc czy nie? Zamowilbym za jednym zamachem.

A na tablice te sie beda nadawac?

http://allegro.pl/bmw-e39-e46-e60-e70-e82-e90-tablica-led-canbus-fv-i4190740475.html

Opublikowano
Jak najbardziej. Tylko bierz te symetryczne Ba15s. Co do tablicy, to drogo. Wybierz same żarówki. Ja mam wymienione w oprawkach same żarówki i żadnego błędu na kompie mi nie wywala. Filtry zamów.
Opublikowano

Dzisiaj przyszly zarowki. Efekt niesamowity. Poprostu kierunki sa pomaranczowe, takie jak europa.

Dzieki za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano
Cieszę się , że mogłem pomóc. Trochę kasy wydałem, żeby wreszcie znaleźć te właściwe, ale się opłacało. I teraz jak już to wymiana lamp na poliftowe ale czerwone.