Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tommax odpisałem pw.

Może zadzwoń do jakiegoś speca jak masz daleko , mogę Ci dać numer do mojego mechanika, powiesz grzecznie że dzwonisz gdzieś z wichury , opiszesz problem i może coś podpowie , mi np raz przez kom od razu postawił diagnozę .

510544940

Gość jest na prawdę ok

Opublikowano
Problem rozwiązany , regulator napięcia był jakis nie oryginalny nawet nie od tego BMW podobno. Kupiłem nowy w aso 557zł i hula.Dzięki Adwenture i Pawełrat za pomoc! Wisze piwo :wink: a Ty Paweł widzę ze z4 chyba miałes w Dębicy
Opublikowano

Elegancko .

Kto Ci fure zdiagnozował?

Miałem , rok polatałem i poszła do nowego właściciela - nigdy nie kupie auta z Włoch

Opublikowano
Wykręciłem alternator zawiozłem do goscia od alternatorów i rozruszników rozkręcił sprawdził numery tego regulatora i powiedział ,ze po pierwsze nie jest od tego modelu BMW po drugie ,ze to nie jest valeo tylko podróbka , chciał mi zamówić niby podróbkę do 6er ale wolałem kupic ori :cool2: Paweł byłeś w Dębicy po Z4?? Chyba wiem od kogo ją miałeś
Opublikowano

Czyli Adventure dobrze mówił że to alternator , częsta przypadłość .

Tak Dębica , oszust i kłamca z tego gościa, jeździ tirami czy coś