Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich mam pytanie odnośnie lamp w mojej Bmw E60.. Mam strasznie zmatowiałe klosze przednie nie wiem jak sobie z tym radzić dużo o tym czytałem ale wciąż nie wiem .. Może miał ktoś z Was podobny problem?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Napisz na goglech polerowanie lamp to wyskocza instrukcje jak i czym to zrobic. Warte sprobowania przed kosztowna wymiana.

Koszta, zalezy czy xenon czy nie i czy chcesz nowe czy uzywane. Przed czy po lifcie?

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli lampy nie są połamane, a tylko zmatowione to ich wymiana na nowe to wg mnie :duh: (oczywiście nie chcę nikogo urazić :wink: )

Za kpl. nowych lamp trzeba dać kilka tys. PLN, a polerka dwóch lamp to koszt 100 zł.

P.S. Napisz skąd jesteś.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jestem z okolic Przemyśla.. do Przemyśla mam 40 km do Rzeszowa mam 70km polecicie mi gdzie mogę oddać lampy do regeneracji? ostatnio zrobiłem polerkę i po tygodniu wyglądają jeszcze gorzej.. :(