Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

podczas wymiany chłodnicy klimy znalazłem we wiązce razem z przewodami do prawego halogenu i klaksonu 2 wystające kable (bez wtyczki). Chodzi o stronę pasażera, po lewej jest czujnik chyba temperatury. Oberwane przewody mają kolor zielono- czarny i zółto-zielony. Co powinno być do nich podpięte?

Zdjęcie - http://zapodaj.net/8f96b96f0b598.jpg.html

Edit1:

Już znalazłem, są to przewody do czujnika załączającego podgrzewane spryskiwacze.

Tylko gdzie on powinien być zamontowany? Nie widzę nigdzie w nadkolu ani w zderzaku okrągłego otworu.

Edit2:

Mam nieoryginalne nadkole bez otworu, jak se wytnę to będę miał miejsce na czujnik;]

Edytowane przez tolo84
Opublikowano
Tzw Czujnik oblodzenia, widać masz nie oryginalne nadkole ktoś kto ściągał oryginał zamiast wypiąć czujnik po prostu uciął kabel. W tym wzgórku widocznym na zdjęciu powinna być dziura a w nią wsunięty czujnik. Zobaczysz sobie w google o co chodzi. Czujnik temp jest w lewym nadkolu.