Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiadam e90 2007r 318d 122km i mam problem takiego typu, wsiadam jade do pracy, wyłączam auto i czasem zdążę wyciągnąć kluczyk a czasem nie, po prostu wyłącza sie wszystko jakbym odciął prąd... nie mogę wyjąć kluczyka, nie mogę zamknąć auta z pilota, otworzyć, nic nie mogę zrobić, zdejmuje kleme z akumulatora wpinam ponownie, nadal nic... no to siedzę i rżnę głupa, klikam wszystko co sie da, nadal nic. po chwili włącza się prąd w aucie nie robiąc nic, znów mogę jechać, wszystko działa, zamykanie otwieranie... ktoś miał może taki problem? :roll:

Opublikowano

Sprawdź czy akumulator nie kończy żywota-przerwana cela.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
Zrób diagnozę kabelkiem i zobacz co powie. Ja też obstawiam coś z akumulatorem, ale nigdy nie wiadomo.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
dobra, ogarnięte, podpiąłem pod kabel ponieważ i tak miałem 2 błędy do skasowania. 1 błąd, odpiął się czujnik od abs, podpięty, błąd skasowany. 2 błąd od klocków, wymienione, błąd skasowany. Problem z wyłączaniem auta zrobił się ponieważ luźną kleme miałem na akumulatorze i kiedy dokręciłem tak fest to problem zniknął :) Panowie sprawdzajcie swoje klemy na aku. Jakby wam brakło prądu w aucie to bez stresu i paniki możecie chwile poczekać i na 100% dokręcić kabel ;) Dziękuję za uwagi i pomoc! Maa rzecz a stres był :mad2: