Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś miałem okazję obejrzeć X4 (New York Auto Show) i mówiąc szczerze auto nie ,,powala''. Niestety był zamknięty ,ale wydaje się w środku bardzo podobny do F25 ,przód ciekawy ,choć lepsze proporcje ma X6. Z nowości świetnie wyglądały 4rki (szczególnie w wersji M) ,był też ,,nowy'' F25 wreszcie dostępny w M pakiecie (będzie chyba się nazywać M line) :D

Mnóstwo amerykańskich nowości ,Posche Macan ,nowe Disco i to chyba na tyle ,ale ,,gwiazdą'' dla mnie był Mercedes GL w wersji AMG z ... wystającym (zle spasowanym ) tylnym błotnikiem. Robiłem zdjęcia ,bo trudno w coś takiego uwierzyć :duh: Poza autami nie na moją kieszeń dalej myślę o zmianie na GT :wink:

Opublikowano
Wrzuc gdzies zdjecia, z checia przejrze.

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Daj proszę kontakt na priv ,nie ogarniam jak wrzucić fotki na forum :duh:
Opublikowano
Daj proszę kontakt na priv ,nie ogarniam jak wrzucić fotki na forum :duh:

Najlatwiej wrzucic zdjecia na jakiegos imgur-a anbo innego imageshacka i podlinkowac w poscie (kopiu-wklej wprost z imgura).

Wysylam CI tez moje dane na priva.

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Pewnie tak ,dla mnie trudno było znależć różnicę... bardzo ciekawie wygląda seria 4 ,sedan może być mega fajny :D
Opublikowano
Tiaa tylko podobnie jak w naszych, tak i w f3x wnetrze to klasa bardziej qashqaia niz samochodu za grube siano. Ale zgodze sie ze z zew 4GC to slicznosci:)
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano
Pełna zgoda z tym naszym wnętrzem ,mój był chociaż tani w zakupie :wink:
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak wyzej koledzy wtopa z X4 - auto nie powala wygladem a do tego cena wole X3
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Mi się podoba :)
Opublikowano
Bylem na prezentacji i przejazdzce i samochod naprawde wyglada zgrabniej i przyjemniej dla oka niz X6, a w srodku NIE ustepuje mojej X3-ce. Dla mnie bomba, szczegolnie z N55.

Kiedyś było tak:

Opublikowano
No i jeździ zdecydowanie lepiej niż X3 szczególnie przy dużych prędkościach powyżej 150 km/h jest sporo stabilniej niż w X3
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wow!!! Jaka ekscytacja tą tylną kanapą! Efetkt jest taki że dwa palce nad głową do dachu zachowane ale d..a odpada po 50km podróży.

Podobnie jak w X3 - wydaje mi się że spowodowane chęcią uzyskania płaskiej przestrzeni bagażowej.

Ja bym to karcił niż wychwalał geniusz projektantów :duh:

Opublikowano
A ja obstawiam że chodzi o targetowanie: X3/X4 jako auto rodzinne. Z tyłu foteliki lub podrośnięte już dzieci, dlatego krótka kanapa, nisko zamocowana. Wyższa osoba ma niewygodnie, niższa - wygodniej niż na zbyt dużej kanapie.
  • 5 lat później...
  • 4 tygodnie później...