Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli chcesz pewne 330d i akceptujesz kombi i automat to zapraszam do siebie
Opublikowano

Bardzo chętnie ale interesuje mnie tylko i wyłącznie sedan najlepiej w manualu, ale dzięki za propozycje, pozdrawiam.

Zastanawiałem się czy wogole jest sens szukać w Polsce...lecz myśle ze warto spróbować, ewentualnie 318 143km tez nie było by zła opcja no ale jednak 3.0 6-cylindrowy to jest to :)

Opublikowano
Zgadza się było sorry, ale z tego co widzę to stanęło na niczym, ostatni post z marca, a ogłoszenie nadal jest aktywne ..
Opublikowano

Super cena i nie handlarz :cool2: normalny sprzedawca nie pisze takich bzdur .

Brać i cieszyć sie niskim przebiegiem :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Każdy kto sprzedaje auta bez płacenia vatu i podatku dochodowego tak pisze ,znam ludzi którzy ściągają po aucie na cała rodzine a po pół roku sprzedają wszystkie bez opłat wcześniej je remontują w stodole ,brud i kurz zrobi swoje nie widać śladów malowania tak jak na aucie noworobionym .

Nieważne od kogo kupujesz ważne żebyś umiał dobrze sprawdzić auto :cool2:

Wtedy nieważne czy handlarz czy priv .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
No widzisz może i masz racje dlatego tak jak pisałem wyżej zastanawiam się czy jest wogole sens szukać w Polsce. No...chyba ze ktoś z forumowiczow by akurat sprżedawal
Opublikowano

Sprawdź sobie ceny w DE tego co szukasz. Dodaj akcyzę i transport i wtedy szukaj u nas zobaczysz różnice w cenach i co i za ile powinno byc sprzedawane,

Ostatnio dzwonił do mnie facet i mówił ze mam auto ktore ma 100 tys km i jak myśli to w środku powinno byc jak nowe :duh:

Ja p...... 14 letnie auto jak nowe ,ludzie to maja pomysły,jezeli by było jak nowe to zostało by w de. I kupil by to bogaty NIENIEC a nie biedny zenek pestka :mrgreen:

Opublikowano
Sprawdzalem i te w Polsce nawet biorąc od najwyższej są mniejsze niż w de. Proste ze nie ma okazji nikt za darmo dobrego auta nie odda, prawdopodobnie ściągnie z de jakaś 318 143km 2002r myśle ze w 20tys się zmieszcze
Opublikowano
Szukaj z notatka unfalfrei mało tego jest ale powinieneś kupic dobre auto .
Opublikowano

Ze auto bezwypadkowe ale np moze byc całe malowane ,w DE ważna jest bezwypadkowosc a malowanie to na sprawa np zona złapała Cie na zdradzie i w garażu porysowla ci całe auto ,czy to wypadek? :mrgreen: nie dlatego szukał bym unfalfrei :cool2:

Unfallfree to 100% auto ktore nie miało kolizji drogowej .

Opublikowano
To ciekawe pierwsze słyszę. Wielkie dzięki za sugestie. Rozumiem ze taka notatke dołączają do ogłoszenia ?
Opublikowano
Jest cos takiego ale skąd pewność ze faktycznie tak jest, u nas tez wpisują igla 100% bezwypadek itd hehe

Jezeli pisze to jest ,Zadzwon to ci odpowie niech sprawdzi w schowku żeby nie było niedomówień ,czasem nie pisze a jest :cool2:

Opublikowano

jarq7 - jak Ty nie wiesz, ze do ogloszen dodaja takie rzeczy, to sam lepiej nie szukaj. a juz na pewno sam nie sprawdzaj tych ksiazek i nie kupuj.

Sent from my GT-S7275R using Tapatalk

Opublikowano
No właśnie ja nie, kolega te sprawy ogarnia i jak będzie trzeba to on mi sprowadzi, jednak zastanawiam się jeszcze nad silnikiem na forum cos za dużo jest na temat awaryjnosci tego 143 konnego i trochę się boje w to pakować, a każdy po wyżej 2.0 będzie sporo droższy biorąc pod uwagę rownież opłaty.