Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję ładnej i zadbanej E46 320D. Na ogłoszeniach rzucił mi się w oczy ten egzemplarz: http://otomoto.pl/bmw-320-150km-skora-6-bieg-oplacony-C32910782.html

Samochód stoi w Kępnie woj. Wielkopolskie a ja natomiast mieszkam w Suwałkach więc nie mam zbytnio jak podjechać i sprawdzić tego samochodu dokładnie. Pozostaje mi tylko tel. Jak widać cena całkiem niezła, tym bardziej iż auto już po opłatach i zbytnio nie widać żadnych ubytków na nim. Może ktoś rozkodować VIN i o ile to możliwe wyrazić swoje zdanie o nim lub podjechać do kolesia i obejrzeć?

Budżet jakim dysponuję to do 20 tys. i chciałbym za to kupić co najmniej 2002 r w podobnym jak tu wyposażeniu.

Opublikowano

Poza skórą to ona nie ma żadnego wyposażenia - w gwoli ścisłości.

Rozkoduj vin zgodnie z regulaminem.

Opublikowano

Rocznik 2003, diesel i STAN LICZNIKA 138k km...

Jedz, kupuj, bo to nieslychana okazja!

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano

Dziwne macie tu wypowiedzi.Co do licznika to fakt,że mało,ale cena wcale nie jest taka mała.Ja rok temu swoje e46 z tego samego rocznika doinwestowane z atrakcyjnym wyglądem sprzedałem za 15 tys po 5 latach bezawaryjności.Mialem dokladnie dwa telefony z czego pierwszy kupil.Tak,ze to zadna promocja swiąteczna jak ktoś tu napisał.Myśle ze przebita jest ze 4 tys na tym aucie albo i lepiej.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Dziwne macie tu wypowiedzi.Co do licznika to fakt,że mało,ale cena wcale nie jest taka mała.Ja rok temu swoje e46 z tego samego rocznika doinwestowane z atrakcyjnym wyglądem sprzedałem za 15 tys po 5 latach bezawaryjności.Mialem dokladnie dwa telefony z czego pierwszy kupil.Tak,ze to zadna promocja swiąteczna jak ktoś tu napisał.Myśle ze przebita jest ze 4 tys na tym aucie albo i lepiej.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

A wiesz jakie są ceny z takim przebiegiem, tylko rzeczywiście autentycznym? Nie wiesz, bo byś nic nie pisał. Co rusz odzywa się ktoś na zasadzie bo ja...... Na temat trzeba patrzyć w szerszym horyzoncie co się dzieje na naszym rynku, a nie na podstawie jednostkowych przypadków, które niewątpliwie się zdarzają.