Skocz do zawartości

[E46] 330d przełożenie lamp z przed na polift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak w temacie.. Szukałem juz na forum, Google itp. Mam jeden problem aby lampy poliftowe chodziły jak powinny :) mianowicie w poliftowych kostka jest inna i jest 7 pinów. Znalazłem parę poradników m.in. ten z angielskiego forum ale niestety nigdzie nie jest napisane e które piny ze starej kostki podłączyć do nowej kostki czyli z przedlift na polift. Czy byłby ktoś z was koledzy tak miły kto wie i napisał mi konkretnie, że np 1 PIN (stara kostka) -> np. 3 PIN (nowa kostka). Pytam, ponieważ na prawdę nie mogę sobie z tym poradzić bo żaden ze mnie elektryk a dzisiaj jest jaki jest dzień i nikt mnie nie przyjmie żeby mi to zrobić. No a auto potrzebne.. z góry dziękuję za pomoc!
Opublikowano
zmienia się szkło chyba i powinno być. co do kostek to ja mysłałem że to pasuje plug&play wszystko. masz jakies fotki ja to wygląda. napewno nie jest to żadna filozofia zrobić to
Opublikowano

śmiem wątpić w ten projekt

jak chcesz lampy z lifta do starej budy

to przy okazji będziesz musiał przełożyć błotniki i maskę

nie wiem jak z owiewkami pod lampami :)

powodzenia życzę

gg5553463
Opublikowano
Witam. Jak w temacie.. Szukałem juz na forum, Google itp. Mam jeden problem aby lampy poliftowe chodziły jak powinny :) mianowicie w poliftowych kostka jest inna i jest 7 pinów.[...]

Z tego co zrozumiałem w poście autora chodzi o tylne lampy.

Opublikowano
No to jak tył to się da, też odebrałem z myślą, że chodzi o przednie lampy..

Co do modyfikacji to nie doradzę, ale mogę polecić te: viewtopic.php?f=69&t=195367

Śmigam na nich już 3 rok i działają pięknie :)

Jakie koszta lamp?

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN