Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem tu nowym użytkownikiem serdecznie pozdrawiam wszystkich członków i posiadaczy BMW jeśli źle zamieściłem post to z góry sory. Chętnie odkupię lub wynajmę blokadę rozrządu do e46 318 valvetronica silnik N42 lub zlecę ustawienie rozrządu proszę o odp
Opublikowano
wiem że są na allegro :D ale nie prowadzę warsztatu tylko sam próbuję naprawić auto podstawy jakieś już mam więc koszt ok 300 zł to dużo a możliwe wynajęcie na jeden raz jest lepszą opcją ;)
Opublikowano
Na tablicy 250zl wycinane z monolitu...

Naprawy po sąsiedzku BMW E46 - Lubin dolnyśląsk

wymiany elementów zawieszenia, układu hamulcowego, elektryka, doposazenia, diagnostyka

Opublikowano
tak właśnie kontaktowałem sie z gościem i chyba po świętach go zamówię dodaje do tego pełen opis ze zdjęciami podobno jest to wtedy dużo prościej. Jak tylko ogarnę temat to na pewno opisze temat :D
Opublikowano
Witam Panów i Panie jak pisałem szukałem oferty wynajęcia w przystępnej cenie co długich poszukiwaniach sam teraz oferuje blokadę do wynajęcia za nie wielka opłata z cała instrukcją i zdjęciami pomocniczymi i jeśli ktoś ma nie daleko również z moja pomocą :D info na PRIV