Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://allegro.pl/cappucino-sedan-bmw-520dau-184km-exclusive-dvd-led-i4055117150.html

VIN: WBAFW11070C653286

Zewnątrz i wenątrz ideał, jazda bardzo spoko, nowe opony letnie (Riken czy jakoś tak), nic nie pukało nie ściagąło, już ją generalnie kupowałem, po sprawdzeniu VINu w serwisie okazało się (sprzedający twierdził, że ostatni serwis w tym roku na 153k), że serwis był na tych 153k, ale w 05.2013 czyli auto ma lekko ponad 200k.

Edytowane przez krzysi3k1
Opublikowano

Link poprawiłem, przepraszam za kłopot.

Z tym autem widzę jaja niesamowite. Gość twierdził, że był ktoś oglądać kilka dni wcześniej ale zaczął z propozycją 100k, później 105k i się typ nie zgodził. Ja niestety nie mogłem się do niego dodzwonić, więc pojechałem 200km w ciemno bo i tak dwie inne sztuki tam miałem oglądnąć i dopiero wtedy dostałem VIN, sprawdziłem i wyszło szydło z worka :)

Feenomen tego auta był taki, że wyglądał idealnie. Wewnątrz po prostu nówka, podsufitka zrobiła na mnie na prawdę duże wrażenie, ale coś za coś. Lakier tego auta tak samo bez żadnych zarzutów, a jak odjeżdżaliśmy moja żona mówiła, że złe przeczucie, że coś z tą BMW nie tak i miała rację :P Ahh ta kobieca intuicja ;)