Skocz do zawartości

Radio BMW Professional

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam takie dziwne zjawisko. Iż nagrałem sobie płytę i radio je czyta tylko nie umie przełączyć na kolejną piosenkę, jedną po drugiej leci na spokojnie do końca. Po prostu się gubi i nic się nie dzieje. Płyta nagrana najwolniej jak się dało z przerwami itp. Wcześniej nagrywałem na innych i wszystko śmiga należycie. Więc doszedłem do wniosku, że może płyta bo inne działają, a teraz kupiłem jakieś tescowe extreme i lipa. Ktoś się może z tym też spotkał lub zna jakieś rozwiązanie dostrojenia radia?
Jedź szybko tam gdzie wolno :)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

W ciagu dwoch lat nagralem jedna plytke (i to na samym poczatku), zrobilem sobie katalogi i myslalem ze bedzie sie fajnie szlukalo wiec zadowolony poszedlem do samochodu i wlaczylem :mrgreen: piosenek w katalogach nie widzialem (ale jak lista przeszla tez zacznaly sie odgrywac mimo ze byly niewidoczne) a piosenki ktore byly nagrane bez katalogu normalnie sie odtwarzaly.

Wyjscie okazalo sie proste, zobilem krotki proces i wyzucilem plytke przez okno i od tego czasu nie uzywalem tego wynalazku :mrgreen:

z racji dysku twardego nie nagrywalem wiecej nic na DVD i nie mam wiecej porownan ale tez problemow :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Przełączasz przyciskiem przy radiu czy pokrętłem idrive ?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Przeciez to jest obojetne ktorym przyciskiem.

Wzial kijowe plytki i pewnie do tego za szybko nagral.

Laser w komputerze jest bardziej czuly i nie ma problemu z odczytwm tesco plyt, przy samochodzie jest niestety inaczej. Plyta nie moze zbyt bardzo reflektowac.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
  • Autor
Obojętnie czym przełączam, problem rozwiązałem kupiłem lepsze płyty i wszystko działa należycie.
Jedź szybko tam gdzie wolno :)
Opublikowano
Lepsza płytka temat załatwi, ale u mnie było tak, że przyciskiem przełączyć nie mogłem, a pokrętło dawało radę.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A rozwiazales problem z pokretlem, co bylo nie tak?

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
U mnie było tak, że przy nagraniu na taniej płytce przyciskiem przy radiu przełączyć nie mogłem, pokrętłem normalnie przesuwało