Skocz do zawartości

Poszukiwany dobry tapicer Bydgoszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym oddać kierownice do obszycia skórą w BMW E46, kierownica jest czteroramienna, od niedawna mieszkam w Bydgoszczy i nie znam tutaj zakładów, nie wiem który jest dobry,a który nie. Ktoś może któryś polecić do którego oddawał coś do obszycia ?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Przyłączę się do tematu, z tym że poszukuję tapicera w Krakowie i okolicach. Poleci ktoś jakiegoś dobrego fachowca ?
Opublikowano
  • Autor
Dzwoniłem do kilkunastu tapicerów i nikt tym się nie zajmuje. Niby na stronach internetowych mają że zajmują się samochodówką, a jak dzwoniłem to nikt tego nie robi. Co za ,,fachowcy". Jak ktoś zna kogoś kto się tym zajmuje w Bydgoszczy to niech da znać :)
Opublikowano
Tutaj zadzwoń..... http://www.kierownice.com/ .....właściciel ma sporo gotowych kierownic a jak nie to możesz mu wysłać i zrobi od ręki jak nie jest zarobiony :wink: :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
  • Autor
Bardziej szukam kogoś kto na miejscu zrobi w jeden dzień. Wysyłać też mi nie pasuje bo będę kilka dni bez samochodu.
Opublikowano
  • Autor
Tutaj to co masz na myśli ? Szukałem jedynie na terenie Bydgoszczy i dzwoniłem do ok 10 i żaden nie robi kierownic, ten co dałeś linka to trochę za daleko jest żeby pojechać.