Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem w mojej E61 z 2006r z nawiewem wentylator chdzi caly czs na pierwszym stopniu przy podkrecaniu na wiecej nic sie nie dzieje ale diody na pokretle sie podswietlaja i tak jest w trybie auto i w trybie zwyklem jak wlacze przycisk max chlodzenie to wydaje mi sie ze moze troszke bardziej dmucha i srodkowe pokretlo regulacji nadmuchu nie działa ale jak zalacze ogrzewania przedniej szyby to dumchawa chdzi jak powinna (dmucha bardzo mocno) i srodkowe pokretlo od regulacji nawiewu dziala prawidlowo mozna zmniejszac i zwiekszac nawiew i do tego przestaly grzac przednie siedzenia diody tez swieca ale nie gdzeja wszystkie bezpieczniki ok mial moze ktos podobny problem od czego zacząć? ??
Opublikowano
pewnie silniczek dmuchawy, ja miałem tak że od połowy nie przys[ieszało ale diody też sie nie zapalały okazało się że to IBS, u ciebie jak nie ma mocy to bym stawiał że silnik do wymiany.
Opublikowano
U mnie też dmuchała szyba a reszta niebardzo. Wyszedł IBS, ale jeż też wchodzi w gre. Taniej będzie sprawdzić jeża najpierw.