Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja bmw ktora jeżdzę tez podobno cos miała tam malowane ale przebieg oryginał i jestem zadowolony

Zależy kto co oczekuje od auta i za jaka cene pierdziel hondy szukaj bmw :cool2:

RADOŚĆ Z JAZDY :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Witam Panowie :-)

a więc tak prosze o wyrozumialośc :-) Byłem po te BMW w Wieluniu, miało byc ladne nie obrysowane i wnetrze rowniez piekne. Ale to nie istotne obrysowana ale to auto uzywane wiec pretensji nie mam, przedni zderzak jakby ktos sie przykleil no i te samodzielne zaprawki widoczne ale do zrobienia. Wizyta w ASO w Czestochowie 600 zl lewy prawy amorek wylany, przepustnica walnieta tlumik drgan na kole pasowym walniety. Auto bardzo ladne no i przyjemnosc z jazdy ale nie kupilem wiec dalsze poszukiwania trwaja. Chcialem z chlopem zparytypowac koszty napraw na pol ale sie nie zgodzil wiec moja wycieczka pochlonela 1000 i to wszystko.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Zamiast wyrzucać kasę w błoto na aso napjpier jedz z kimś kto sie zna i na zwykły przegląd gdzie juz ci cos powiedzą za 30 zł a nie 1000 zl :duh:

Jeżeli auto bedzie ok to dopiero wtedy Jadz do aso ja osobiście zamiast drogiego ASO wole np krystaiana ktory pracował lata w aso a ceny ma mniejsze o 70% sprawdzenia auta.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Wiem teraz to już na pewno będę wiedział :mad2: . Po prostu człowiek uczy się na błędach i to najbardziej na swoich. Serwis kosztował 600 ale jeszcze autostrada A2 w dwie strony wszystkie bramki, paliwko itp. no 1000 się uzbierał. No nic szkoda bo auto naprawdę godne uwagi chociaż przebieg org. i nie walony nigdzie. Może niebawem coś się uda, ale duże prawdopodobieństwo jest że jednak u zachodnich sąsiadów się rozejrzę za autem. Szczerze powiem trzeba miec dużo cierpliwości :D
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O Filip z konopii :) To niestety nie forum prawnicze..

:mrgreen:

pewnie właściciel.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały