Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W swoim aucie mam rurę wydechową o średnicy 5,5 cm (długość około 10 cm). Proszę o podpowiedź czy gdybym się zdecydował na firmę Ulter i wybrał

ich końcówkę wydechu to o średnicy 6 cm wybierać czy 7 cm? Nigdy nie zmieniałem końcówki i nie wiem ile "z górką" należy dobierać samą końcówkę?

Ulter NX70 (7 cm szerokości i 13 cm długości) póki co wydaję się być ok - proszę o opinie/komentarze...

Opublikowano

A nie lepiej rm jakiegoś wybrać ? Drogie nie są a zawsze możesz do sprzedaży założyć swój ori.

Bo tak zapłacisz za końcówkę/końcówki + robota i tylko pozbędziesz się tej fai ori.

Opublikowano
Hej ja ostatnio kupiłem do mojej betki ten cały tłumik końcowy http://new.ulter.com.pl/offer/dedicated/35/bmw_e46-4-cyl-/67 on ma dwu rurke o średnicy 7 cm wygląda fenomenalnie , brzmi super nie przeszkadza podczas jazdy , miły dla ucha.

Cena też jest fenomenalna :)

Ja chciałbym się dowiedzieć czy jeśli mam średnicę rury 5,5 cm to mam wybierać nakładkę (końcówkę) 6 cm czy 7 cm?