Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mały problem z mata fotela pasażera co jakiś czas zapala mi się kontrolka poduszek byłem to sprawdzić podłączyli komputer i okazuje sie ze coś jest z mata zgasili błąd a po 2 dniach znowu sie pojawił wiem ze można wstawić diodę która kosztuje grosze ale sam raczej tego się nie podejmę czy ktoś wie gdzie w Poznaniu można to zrobić i za ile?

Opublikowano
Co do diody to nie wiem ale każdy bardziej ogarnięty człowiek z lapkiem powinien móc ci wyłączyć mate zajętości, minusem tego rozwiązania jest fakt że w czasie wypadku zawsze wystrzeli poduszka pasażera. wiec pasażer musi mieć pasy bo inaczej kark połamany.
Opublikowano
tez miałem z tym problem, podczas jazdy wpadłem w dziurę i zapaliła się kontrolka, pojechałem do jakiegoś magika najlepszego (niby) w okolicy Rawy Maz i próbował mi wmówić ze się tego nie wyłączy tylko trzeba zamówić nową mate, jechać do tapicera, później do niego i znowu do tapicera żeby to poskładał :mad2: trochę mnie to zszokowało wiec udałem się do Lodzi do magików ze Świętej Teresy, za 100 zł wyłączyli tą mate z tym ze mi gość powiedział ze poducha nie wystrzeli :?:
Opublikowano

No to fajne dane macie ale sprawdzić idzie w inpie że po wyłączeniu maty komputerem widać cały czas zajętość siedzenia tak więc poduszka wystrzeli.

U nas w firmie robimy takie rzeczy poniżej 100 pln więc moim zdaniem 100 pln to zdzierstwo.