Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie. Od zakupu autka pobrykam się z problemem nie działających głośników tylnych. Ostatnio zdjąłem osłonki w celu sprawdzenia głośników - wszystko wygląda bardzo dobrze. Co ciekawsze po bardzo mroznych nocach wsiadając do auta głośniki odzywały się, normalnie grały ale trwało to może 2-5 min i gasły. Słyszałem różne opinie, że to może być winna jakiś zimnych lutów, ale nikt nie umiał mi doradzić co zrobić, albo gdzie się udać. Tak więc proszę o jakieś rady, żeby rozwiązać problem bo dużo lepszy jest dzwięk, jeśli gra cały zestaw. Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli przestawały grać dwa na raz to przyczyny należy szukać w przy wyjściu z radia.
Opublikowano
Kolego mógłbym prosić no jakąś dokladniejszą instrukcję, poniewaź jestem zielony w caraudio, ale jak przygotuję się porządnie do zagadnienia to i to zrobie. Chodzi mi o to, jakie najprawdopodobniej zadanie czeka mnie po wyjęciu radia. Dziekuje i pozdrawiam