Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie jest. Prosty test - odłącz czujnik lewe przednie krótkie nadkole, i włącz klimę - tak czy inaczej ruszy. Czujnik klimy zewnętrzny jest zupełnie inny.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
Czy klimatyzacja jest uzalezniona od temperatury podawanej z czujnika temperatury zewnetrznej ?

Jeżeli zmierzasz do tego, czy przy takich temperaturach jak teraz panują na dworze klimatyzacja powinna działać, to tak, powinna.

Sprzedam:
Opublikowano

Pytam, bo czujnik mam zapsuty i pokazuje mi -40, stad myslalem ze dlatego klima sie nie uruchamia bo komputer nia steruje na podstawie temp. zewnetrznej.

jakis dobry elektryk w woj lubuskim lub ktos to potrafi to ogarnac? wydaje mi sie ze czujnik jest ok bo kupilem, tylko cos jest nie tak z przewodami bo po najechaniu na dziure czasami mi sie zmienia temperatura, a czasami nawet podczas postoju sie sama zmenia

Opublikowano
Siemka. Jakiś czas jeździłem bez tego czujnika i pokazywało właśnie -40 ale klima działała bez problemu

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN