Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam taki uciążliwy problem, nie działają mi spryskiwacze, ani na szyby ani na reflektory ;/ dodam że jak kupiłem samochód to pompka od reflektorów była rozsadzona, pewnie od mrozu, zmieniłem ją. Myślałem że to samo stało się z tą od płynu do szyb, ale zanim zacząłem ściągać koło i nadkole to podpiąłem pod kompa i zrobiłem test spryskiwaczy, wszystkie ładnie leją po szybie i światłach. ale jak robię to manetką to nic ;/ tylko same wycieraczki pracują a płynu ani kropli ;/ Co to może być?? Miał ktoś z was taki problem?? Z góry dzięki za odp, Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najprawdopodobniej manetka do wymiany.
Opublikowano
też tak myślałem, ale dlaczego po pociągnięciu jej do siebie wycieraczki reagują??? tak jak by sygnał dawała... Jeszcze jutro posprawdzam bezpieczniki, wie ktoś z was czy od spryskiwaczy jest osobny bezpiecznik?? bo ten test komputerem może pomija bezpiecznik... hmm sam już nie wiem ;/