Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może ktoś będzie w stanie podpowiedzieć co może być przyczyną problemów jaki mam ze swoim autkiem.

Posiadam E46 316i z gazem ostatnio wsiadłem do autka przekręciłem kluczyk na zapłon na zegarach mignęły mi tylko kontrolki i auto nie odpaliło a do tego siadła cała elektryka od zegarów radia po przez światełko w schowku na wet centralny z kluczyka nie działał. Po paru minutach napięcie wróciło i auto odpaliło jedyne co to komputer się zresetował. Drugim problemem który występuje jest przygasanie auta podczas jazdy i zmiany biegów zmieniam bieg zaczynam puszczać sprzęgło i auto przygasa dosłownie na sekundę zapala się kontrolka oleju i akumulatora tak jak przed zapłonem po czym auto jak by się odpalało i jedzie dalej i za chwile powtórka z rozrywki. Proszę o pomoc. Może ktoś miał podobny problem.

Opublikowano
Kostka stacyjki do wymiany.

Piszesz że kostka do wymiany rozumiem że to przy pierwszym problemie z odpaleniem a co z drugim??

Opublikowano

Dobrze radzi bo to typowe objawy

Kostka stacyjki do wymiany.

Wiele na ten temat już było napisane więc możesz poczytać

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.