Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

3 dni temu na mojej garbatej drodze przed domem huknąłem podwoziem o ziemie bo przednie koło wpadło w dziure. Po 2 dniach wchodze do samochodu i przy ruszaniu duzym dragniu samochodu metaliczny dzwięk sie wydobywa. Myslalem ze to z silnika/skrzyni biegów wszystko sprawdziłem nic. Patrze pod samochód a tam wystaje kawałek blachy - doslownie na samym środku podwozia - i kiedy samochód drga ten kawałek chudego metalu również i wydaje te metaliczne dzwięki. I teraz tak, nic nie kapie, nie ma zadnych kontrolek ani zadnych problemow ogolnie, czy moge to wsadzic spowrotem jakos usztywnić zdjąć czy to jest cos waznego. Nadmienie tylko ze obejrzałem całe podwozie i nie ma tam żadnych usterek śladu uderzenia dziur

Opublikowano
Pewnie jakaś osłona ci się odgięła. Najlepiej podnieś auto, zrób fotkę i wstaw bo tak to można gdybać...