Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w kwietniu i nie tylko. Z tego co pisałeś zapuściłeś auto, ale naprawy nie są wcale jakieś drogie. Jak wahacze masz wywalone i tak jeździsz to szybko pozostałe rozwalisz.

Zrób tą klimę i te wahacze za jednym razem. Skrzynia też może się sypnąć.

Ogólnie to zapuściłeś auto i nic w nim nie robisz.

Opublikowano

Ta zapuściłem auto... już 6tys włożyłem w nie i wszystkie ORI części

i budżet niestety się pozakupowy skończył... dla tego nie mogę sobie pozwolic od razu na nowy aku,wahacze,klimę itp bo już 1500zł nie ma a 1500 w ciagu dnia nie zarabiam

Opublikowano
kupiłem za ogólnie 21tys i wszystkie rzeczy podstawowe filtry oleje odma itp licząc opony itp ale tak licząc same części bez roboty mechanika ile jest wydane to z 3500 będzie reszta to opony mechanik ubezpieczenie na rok i zamyka się 6
Opublikowano
a masz 2004rok wiec widać w jakim stanie bedą perełki na allegro po 15-20 za 2.0d 2004r ;)

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
No to co kupiłeś za te 3,5tys bo w końcu nie napisałeś. Kupiłeś niedawno to wiesz. Filtry i olej to z 500-600zł A reszta bo konkretnie nie napisałeś. Bo albo kupiłeś trupa albo coś kręcisz.
Opublikowano
Bo albo kupiłeś trupa albo coś kręcisz.

Kiedyś już podawał inną cenę kupna i że wydał już 6000zł na naprawy , teraz podniósł cenę kupna a obniżył wartość wydatków na naprawy.

Zresztą to forum to można pisać co się chce ale w takim wypadku to i odpowiedzi mogą być fantazyjne .

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.