Skocz do zawartości

e46 330d touring WBAAP91070JN03616

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto od handlarzy z płocka:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:DBYTbg6sYpwJ:motopomocnik.pl/oferta/3689679443+&cd=9&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a

Jak szukasz konkretnego 330d w automacie to zapraszam do siebie - ale troszkę pieniążków trzeba dołożyć

Opublikowano
Ale wlasnie tu chodzi o to zeby nie dokładać :mrgreen: a kupic okazje nie rozumiesz :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Ale wlasnie tu chodzi o to zeby nie dokładać :mrgreen: a kupic okazje nie rozumiesz :cool2:

Rozumiem, rozumiem :cool2: dlatego też kolega się nie odezwał.

Opublikowano
  • Autor
eh po prostu nie chce bmw po lifcie i już :) akurat tamta wpadła mi w oko, ale sprzedająca trochę kręci i szukam dalej :)
Opublikowano
eh po prostu nie chce bmw po lifcie i już :) akurat tamta wpadła mi w oko, ale sprzedająca trochę kręci i szukam dalej :)

Jak szukasz diesla a nie chcesz wtopić szukaj auta świeżo sprowadzonego ktore bedzie miało wydruki z niemieckiego TUV tam znajdziesz przebiegi wpisane ja czasem w swoich autach tak mam ze np do 2013 roku od 2005 sa wszystkie przeglądy lub naprawy mechaniczne z przebiegami to bardziej wiarygodne od histori od doctora dziadka babci lub jakiegoś innego człowieka z opowiadania .

Tu nasz ogłoszenia z cenami zobacz jakie sa przebiegi i ceny

http://suchen.mobile.de/auto/bmw-330-diesel-kombi.html?useCase=RefineSearch&_features=on&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2002-01-01&maxPrice=5001&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar&lang=de

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
  • Autor
dzięki :) szukam cały czas, ale ciężko jest z dieslami. rozważałem 2.8 benzynę ale chyba jeszcze gorzej jest znaleźć :?
Opublikowano
  • Autor
staram się szukać jak najbliżej, ale jeśli gdzieś dalej to też patrzę. Cena tak staram się do 20 chociaż wiem że dobry diesel się ceni ehh. :roll: