Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wie ktoś może jakie są żarówki w ringach bez xenonu w e91 po lifcie? h8 czy jakieś markery?

pozdrawiam

Opublikowano
witam

wie ktoś może jakie są żarówki w ringach bez xenonu w e91 po lifcie? h8 czy jakieś markery?

pozdrawiam

Witaj,

Ja wątpię, czy ktoś z FACHOWCÓW odpowie Tobie na ten post - ponieważ nie jesteś nowicjuszem i doskonale wiesz, że należy poszukać odpowiedzi do góry po prawej "SZUKAJ".

Żebyś jednak nie musiał szukać, to pod spodem masz podobny post - a żarówki to chyba H8 35W. Ludzie dodają jakieś markery, ponoć najlepsze jakościowo, ale to do wersji Pre-lci MTEC v3 (chyba już 4 też jest). Do naszych LCI to nie wiem, ale to co wiem to fakt, że żadne markery, ledy nigdy nie dadzą takiego efektu jaki mają lampy w nowych seriach F - nie da się inaczej mieć takiego profesjonalnego efektu, mocnego jak tylko niestety zakup takiego auta.

Wszystkie pozostałe możliwości dają efekt zaledwie poprawny, z czego jednak najlepszy dają ponoć MTEC.

Ja się przyzwyczaiłem do tych żółtych bursztynowych, też nie są złe.

• Zarejestrowani
Opublikowano

H8 sa tylko przy xenonach, bez xenonów wchodzą żarówki bardzo podobne do takich jak sa w przedliftowych xenonach choc mocowanie jest odrobine inne.

Fakt wystarczy uzyc szukajki

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano

ok dzięki

a jest jakiś kłopot z wymianą? chciałbym założyć mocniejsze ledowe