Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam cześć, potrzebuje informacji co będzie mi potrzebne przy montażu takiej nawigacji.

Czy trzeba dokupywać jakąś kieszeń 2din do niej czy wystarczy że wyjmę starą dzieloną kieszeń ?

Czy są potrzebne dodatkowe wtyczki, złącza, kostki ?

Chcę głównie korzystać z radia i funkcji komputera temperatura itp.

Tuner tv, kamera cofania odpadają za dużo zachodu z tym

foto podglądowe:

http://e38.republika.pl/Navi_e46_4_3_1.jpg

Opublikowano

A co masz teraz na stanie? Buisness CD? Jeśli tak to raczej gra nie warta świeczki. Ilośc potrzebnych kabli i dodatków sprawai że koszt takiej navi staje się bardzo duży. Lepiej w takim wypadku kupić coś dedykowanego do e46 pokroju dynavin. Było zresztą już kilka razy o tym na forum, :search:

Jeśli rzeczywiście chcesz tylko funkcje komputera oraz radia to oprócz samego monitora co na zdjęciu potrzebujesz tuner radiowy. Do tego oczywiście osobne kable łączące całość (różne kable w zależności jaki tuner kupisz).

Opublikowano

Mam zwykły kaseciak. Chcę tylko żeby radio grało i komp chodził.

Tuner radiowy nie jest przypadkiem już w tej nawi ?

Opublikowano
Jest w bagażniku tak samo jak w przypadku navi 16:9. Koszt takiego tunera nie mały a i tak prawdopodobnie kupisz z upalonymi końcówkami. Ja wymieniałem już końcówki a ostatnio jakaś ścieżka się znowu przepaliła i znowu serwis :/ Będziesz za chwile chciał jeszcze do tego aux dorobić albo chociaż CDcg i znowu koszta.