Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/51_0543-zderzak-tylny/v2221537

01. Zderzak gruntowany tylny środkowy cena: 421,87 zł :)

część numer: 51 12 1 959 914

Co wy wiecie na ten temat? ..co to znaczy gruntowany? że co ..pod farbę czy może pod chrom?

Chromowany środkowy ma psycho cenę 1.400zł (!) :shock:

*Zapytałem Pana z 'BMW Store' ...to sam nie nie wiedział ...ale ma popytać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wąska nie zawsze wychodziła na chormowanych zderzaka. Często też były w kolorze więc pewnie dlatego jest przygotowane jako gruntoway. Czy da się go pochromować, hmmmm musisz popytac tych coś się zajmują chromowaniem, ale pewnie nie będzie problemu. po za tym kupisz nowy zamiennik chromowany to tego modelu w cenie do 350 złotych. Co prawa nie wytrzyma 20 lat, ale jak dobrze go od środka pomalujesz to będzie z dobre 5 lat jeździł....

PZDR>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem chromowany zamiennik filmy Polcar. PORAŻKA! od razu oddałem :(

Że chrom będzie słaby ..to się spodziewałem ...ale ten zamiennik jest tak weśniacko nierówny że max ...jakby cały był juz klepany! :duh:

Chrom tak badziewny, że rysy spod niego było widać.

Oryginalny zderzak do E30 to dosłownie lutro, a ten zamiennik to jakaś popelina której ta firma nie powinna oferować w sprzedaży.

Absolutnie nie polecam

*Ale czego się w sumie spodziewałem? 1400zł kontra 300zł :? życia nie da się oszukać :)