Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuje podłączyć multifunckję w swoim aucie i napotkałem na mały problem. Pociągnąłem kable tak jak w instrukcji w dziale zrób to sam i po poskładaniu wszystkiego niestety guziki nie działają... Podłączałem kompa i nic ciekawego w inpie nie znalazłem, w moduły mfl i cruise control nie da sie nadal wejść, ale czy w ogóle powinna być taka możliwość skoro w oryginale nie było multi?

Wie ktoś może jak sprawdzić czy sama multifunkcja jest sprawna?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla potomnych:

Po dłuższym czasie znalazłem chwilę żeby posprawdzać czemu nie działa multi po dołożeniu. Okazało się, że w pośpiechu odwrotnie podłączyłem piny 8 i 10. Po zamianie wszystko hula :cool2:

Opublikowano

Dobrze rozumiem ?!

Multifukcje kierownicy ?

da się to zrobić bez większych wydatków ?

Jak ja np nie mam przycisków na kierownicy to jak bym sobie kupił kierke z przyciskami to mógłbym to w łatwy sposób załatwić ?

Dzięki za odpowiedz

Opublikowano
Tak jak kolega wyżej podesłał link. Sprawa banalna w autach po "liftingu elektronicznym". Poduchy jednonabojowe z multi do kupienia za grosze. Do polifta troszkę drożej ale tragedii nie ma. Pozdro
Opublikowano
Jeżeli chciałbyś wymienic kiere tak jak ja chce na 'serducho' z multi to dwunabojowa na allegro za 400-500zł.Jeżeli masz auto po 98roku to podłączenie pikuś,jak wcześniejsze to trzeba dokładać dużo wiecej tak po krótce