Skocz do zawartości

UWAGA OSZUST! WBAVD13566KV07213 E90 325xi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prawda jest taka, że dla ogarniętego blacharza takie uszkodzenia to chleb powszedni.

Dokładnie :cool2: przeciez to tylko cwiara do wymiany :cool2: a wy myślicie ze nowsze bmw przywożone sa jako bezwypadkowe? Przeciez zeby zarobić na nowszym bmw trzeba albo przestawić licznik albo wymienić cwiara albo dupę wstawić :cool2: ludzie jak w pl bmw mogą byc tańsze niż np w Niemczech ?

A moze to niemcy kupują od nas i maja tak drogo? :mad2:

Ja mysle ze jak ktos sie zna ima jeszcze kogoś do pomocy w sprawdzeniu auta to nie wtopi :cool2: i nie chce kupic okazyjnie :duh:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Siema ADA :mrgreen: a jakoś tak znalazłem trochę czasu zeby sie wyżyć :mrgreen:

Piękna wiosna wiec trzeba cos napisac na forum .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Nic się tutaj nie zmieniło. Cały czas trwa walka o ocalenie pieniędzy niektórych napaleńców. W zasadzie to walka z wiatrakami, choć czasami z pozytywnym skutkiem :D
Opublikowano
Co sie dziwisz jak ludzie chca kupic 330 po lifcie coupe za 23 tys zł :cool2: a w DE zaczynaja sie od 7 tys euro , a większość 9 tys euro .
Opublikowano

jaka ćwiara ? na tym filmiku wymieniono poszycie tylnego błotnika normalna naprawa tylko większość z was ma pełne gacie jak uszkodzonego elementu nie da sie krzyżakiem odkręcić.

Jak z kolega szukaliśmy X5 dla niego tez właściciel o przeszłości swojego samochodu dowiedział sie od nas podczas oględzin (albo powinien dostać co najmniej nominację do oskara) dal kilka lat wcześniej 100 tys i nie wnikał ze szpachla ze kolo cofnięte ze sanki nie przykręcone bo śruby koso idą schodził z ceny a i tak nie wzięliśmy bo strach. Nie każdy sie zna na samochodach, ale w to ze po takim dzwonie czeski film to nie uwierzę

Opublikowano
Miałem na myśli auto z USA uszkodzone z przodu a nie to z filmu jeżeli chodzi o ćwiartkę .
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Juz znam niewypadkowe i jak widze ze jest zbyt bardzo niewypadkowy a wstarczy 1mm, wlasciciel nic o tym nie wie i upiera sie ze nic nie bylo to odrazu daje sobie spokoj. Stluczka czy nie, nie bede wchodzic w gleboka wode a pozniej sobie pluc po co to zrobilem.

Niestety niektore sa pewnie tak dobrze zrobione ze sie tego nie zauwazy :/

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Znam firmę ktora tak zrobi ze lakier masz pod miernik :cool2:

Robią tylko drogie bmw .

Ćwiartki du. Py. itp ale nie tanio ale za to perfekcyjnie

Martwi mnie to ze takie auto trafi. Ponownie na płac niemiecki i my go kupimy w dobrej wierze :mad2:

Widziałem tam x5m. X6m. Nowe F itp same drogie fury najtańsze ktore widziałem do naprawy. Mogło kosztować 60 tys zł .