Skocz do zawartości

wymiana regulacji fotela anglik !! pomocy !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie pomocy ! Kupiłem anglika e46 330Ci ( coupe ) 2003 r. przed liftem . Robiłem przekładkę u dobrego gościa wszystko przelozyl oprócz regulacji foteli bo nie chciałem ( wolałem odłożyć na felgi ) . i teraz chciałbym to wymienić ponieważ po stronie mojej czyli kierowcy jest regulacja normalna a po stronie pasażera jest z pamięcią . dzwoniłem żeby kupic panel ragulacji dla pasażera bez pamięci , i gościu mi powiedział że ten europejski panel regulacji nie będzie pasował do tego fotela . i co teraz ? ; / wypadalo by to zmienić bo przy sprzedaży auta będzie trochę to szpeciło ; / Jak możecie to pomóźcie !
Opublikowano

Pamięć od strony pasażera jest praktyczniejsza niż kierowcy. Będziesz mógł wozić 3 rózne dziewczyny....

Pamiętaj tylko która ma który nr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przepraszam, nie wiem jak Ci pomoc ale koncepcja kolegi jakuba strasznie mnie rozbawila :cry2: :lol: :D :cool2:
Opublikowano
oczywiście przy sprzedaży auta nie poinformujesz, że przekładany u Stacha w szopie ? Dobrze, że na przełożenie kierownicy starczyło kasy, lipa by troche była jakbyś miał kierownicę z prawej a pedały z lewej :mrgreen:
Opublikowano
a co jak będę wozić więcej niż 3 dziewczyny ? Problem się zaczyna ; D dobra czekam może mi ktoś pomoże :)
Opublikowano

edoneil po pierwsze nie przekładany u Stacha w Szopie tylko w warsztacie w Bełchatowie gdzie gościu tylko bmw się zajmuje i przekładka mnie wyniosła 6,5 tyś więc raczej Stachu tyle by nie wziął :) a przy sprzedaży auta poinformuje że anglik :) bo gdyby nie fotele to tylko po Vinie można byłoby dojść . Widzisz szkoda że nie mam tyle pieniedzy co Ty :)

Widzę że jednak nie znajde pomocy u niektórych osób :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Teraz na powaznie: poszukaj, gdzies na forum latala informacja jak to sie robi. Wpisz w goglach, nie w guuglach, cos gdzies widzialem. Jesli dobrze zrobiona przekladka, auto jest w lepszej kondycji niz te tureckie z niemiec. :cool2: