Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Jestem posiadaczem Z3 i tropi mnie parę bolączek związanych z użytkowaniem tego samochodu, mam nadzieje ze znajdę na nie tutaj odpowiedz.

Pierwszy watek który chciałem rozwinąć jest jak w temacie, czyli ewentualny montaż foteli z Z4 do Z3. Ktoś wie czy bez większej interwencji można przeprowadzić taka przekładkę ?

Mam fotele z wersji M, aczkolwiek są już trochę leciwe i maja elektrykę która w lewym została zalana i spaliła przełącznik tym samym unieruchomiła fotel co jest bardzo uciążliwe.

Chętnie odświeżę środek wymieniając fotele na inne i najchętniej z manualna regulacja a ze podobają mi się z Z3 to pomyślałem ze podpytam.

Ps moje stare fotele będą do sprzedania...

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja akurat potrzebuję jedną część związaną z regulacją fotela (akurat chodzi o stronę pasażera, ale możliwe że po stronie kierowcy jest taka sama), może mi odsprzedasz skoro i tak nie działa Ci regulacja?

Zapraszam na http://z3.fora.pl/ tam dzieje się zdecydowanie więcej w temacie z3 niż tutaj :)

Opublikowano

Fotele z Z4 w Z3? :shock:

A na cholerę takie przeprowadzki chcesz robić?

Fotele z Z4 ani nie są ładniejsze ani lepiej się w nich siedzi.

Sami użytkownicy Z4 narzekają na te fotele, nieważne czy zwykłe czy sporty.