Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. zastanawiam się nad zakupem bmw e30. Czy istnieje możliwość że znajdę do 4 tys bez opłat, w gazie? nieskatowanego, nie wybitego, i nie zardzewiałego? wiadomo idealny żaden samochód nie jest, Ale czy jest możliwość zakupu, i pojeżdżenia beż wkładania co miesiąc połowy wypłaty? Pytam ponieważ nie wiem po ile stoją te modele "beemki". Prosze nie pisać do mnie w stylu, za 4 tys to tylko lanosy, bo zauważyłem to, lecz widzę że na alledrogo itp mozna znaleźć ładne bmw do 4 kafli, ale wiadomo... ładnego- jezdnego? oraz nie pisać że możliwości zawsze są, tylko konkretnie, czy znajdę już za 4 betke wartą uwagi? czy trochę pojeżdżę? czy za 4 to tylko do "dokatowania"? .Pozdroo i czekam na info.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Moim zdaniem nie znajdziesz takiego.

Nie skatowany może będzie, ale e30 bez rdzy to wydatek min. 6-7k

Inna sprawa, że części do e30 drogie nie są a konstrukcja prosta. Koszty napraw raczej nie zabijają.

Pozdrawiam

Michał

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie skatowana, nie zardzewiała, nic w niej nie robić....hmmmmm zapomnij. Zejdż na ziemię. Do 4 możęsz oczekiwać by auto jechało i zatrzymywalo. Zapomnij b bylo bez rdzy, chyba że ktoś nie wie co sprzedaje. Po lekkich lub większych dzwonach są 90 procent e30 na rynku. wiec nie oszukujmy się. Bezwypadkowa, bez rdzy, techniczne doskonała e30 to koszt już 8-10 tyś. Do 4 to ja mogę moją sprzedać za 2700. Trochę poobijana, niezgnita, trochę rdzy jest, ale nie ma tragedi. odpala, jeździ ,nie przerywa, nei kapryski, pali 10 gazu. http://tablica.pl/oferta/sprzedam-bmw-318i-1990r-CID5-ID4cYjN.html

Do 4 to kupisz właśnie takie jak moja, lub lepiej zaczarowane (ja tutaj nie czaruje)

I popatrza w zakładkę od spalania, zobaczysz ze auto używane codziennie.

PZDR>