Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wysłałem Ci na priv - myślę, że będziesz wiedział co z tym zrobić :) - nie zdziw się pojemnością, ale tak ma być :)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No to mam problem :mad2:

Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcjami

No i po informacji ze komp musi się zrestartować na wyświetlaczu nastała ciemność z małym napisem

"Please insert Key CD or Version 17"

Proszę pomocy o co mu chodzi :modlitwa:

Ja mam ten sam problem :mad2:

wgranie softu przebiegło bez problemu, ale na wyświetlaczu ciemność z tym denerwującym napisem " Please insert Key-CD or V17"

Prosze o pomoc :modlitwa:

Gdzie to można znaleśc, albo ktośkto jest w posiadaniu tego bedzie tak łaskaw mi to podesłać :?:

Opublikowano

Funkcja "3D" jest tylko na MK4 (DVD).

Obraz KeyCD wysłałem Ci na mail-a.

Nie bawcie się za dużo tymi softami, bo nic tylko wszystkich potem muszę "ratować" :)

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Przyjedź do mnie to Ci zrobię ;)

Cześć jestem nowy na tym forum, nie znamy się ale mieszkam w Katowicach i ... chyba ja do Ciebie przyjadę :)

Co dokładnie zmieni ten soft w E39 z 96r - mam chyba MK2 ? Z navi mało korzystam ale miałem do niedawna jeszcze 540 z 97r i tam można było ustawić kolor wyświetlacza/ekrany a tutaj tego nie ma !?

A no i jak pobrać ten v27.1? Na tej stronie do której podany jest tutaj link nie mogę tego zrobić?!

Opublikowano
Raczej Ci ten soft nic nie da - on daje efekty w MK4 i ewentualnie jak ktoś ma całkiem stary soft na MK3. W '96 był montowany MK1. Podjechać zawsze możesz (jestem bardzo często w Katowicach, więc jeszcze bliżej ...) - wgram Ci najwyżej najnowszy soft na mk1, ale co najwyżej powoduje on usunięcie błędów i jakiś nieprawidłowości podczas pracy navi.

Stronka

Opublikowano

od jakiegoś czasu czytam to forum, ale parę dni temu się zarejestrowałem i to mój pierwszy post. więc dziń dybry wszystkim:)

a teraz prośba.....

mam znany już paru osobom komunikat " Please insert Key-CD or V17"... :/ więc bardzo proszę o lekarstwo:)

Opublikowano

Inna, nowocześniejsza grafika, wg mnie i wielu osób, łatwiejsza obsługa oraz kilka dodatkowych możliwości.

Tak wygląda nowa grafika (od wersji v18 na MK3 lub MK4) :

http://republika.pl/poczt1/bmw_navi_e01.jpg

http://republika.pl/poczt1/bmw_navi_e02.jpg

Napis BMW przy otwieraniu drzwi kierowcy :

http://republika.pl/poczt1/zakl_navi28.jpg

Stronka

Opublikowano
Aby przejść z v17 na nowszy soft trzeba mieć CDKey do v17, ale tylko w MK3, bo w MK4 nie było nigdy v17, a w starszych czytnikach nie przechodzi się na nową szatę graficzną, nawet jak się wgra np. v24 ...

Stronka

Opublikowano
Dzięki bardzo:) ale byłem trochę szybszy i o 5.00 rano znalazłem ten key-cd w necie. może podać tutaj na forum do niego link dla następnych spragnionych ? ;)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Było na forum ... w zasadzie niczym - zmieniony jest jeden opis - zamiast "Disable Icons" jest "Hide Icons" ;)

Stronka

Opublikowano
Zmieniłem sobie obraz na perspektywę i wygląda to super :)

Niech moc (BMW) będzie z Wami :)

Szymon

Opublikowano
witam. czy w x5 2005r.da sie wlaczyc ta panorame? czy bede potrzebowal pomocy(czy bedzie pytal o CD-KEY )? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
Opublikowano
witam. czy w x5 2005r.da sie wlaczyc ta panorame? czy bede potrzebowal pomocy(czy bedzie pytal o CD-KEY )? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Panoramę ? chyba Ci chodziło o perspektywę :?: ;) Myślę iż nie powinieneś mieć żadnych problemów. Zastosuj się tylko do instrukcji którą opisał "biadzi" na samym początku postu :cool2: Ja nie miałem żadnego problemu z tą zmianą :cool:

Niech moc (BMW) będzie z Wami :)

Szymon