Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przegladalem stronki z zarnikami d2s do e60 - takie oznaczenie mam na soczewce. Normalna barwa xenonu w e60 to 4300k. Co myslicie o zalozeniu 6000k philips blue vision ? Jesli chodzi o wzgledy estetyczne to wizualnie niebieskawe swiatlo z xenonu podoba mi sie - jak np w najnowszych mietkach. A jak wyglafa jesli chodzi o jakosc emitowanego swiatla ? Ma ktos takie zalozone ? Philips blue vision 6000k ?

Pozdrawiam

Maciek.

Opublikowano
kolego dowiedz sie dokłanie jaki masz zarnik bo mam ten sam rocznik co ty i u mnie był żarnik d1s mimo że na soczewce pisze d2s
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Do 03/2005 D2S

od 03/2005 D1S

Wez te, sa przyjemniejsze dla oka :cool2:

Osram D1S Xenarc CBI 5000Kelvin i 3500 Lumen

albo

Osram Silverstar Xenarc 4200Kelvin i 3518 Lumen

Dla pewnosci mozesz wejsc na realoem.com wbic swoj vin skopiowac org. nr. i wyszukac ich na internecie.

Albo podaj vin to sprawdzimy w ktorym roku zostal wybudowany :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja na swoich też mam napisane D2S ale jest w środku żarówka D1S :) i nawet jakby ktoś chciał to zmienić na D2S to może zapomnieć - montujemy tą na którą nam "pozwala" instalacja elektryczna
Opublikowano
dokładnie lepiej sprawdzić zanim się kupi - tylko tu pojawia się problem bo żeby można było to tak łatwo zrobić...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jest latwo. Wchodzisz na realoem, wbijasz swoj VIN i szukasz czesci ktorej potrzebujesz. Dla pewnosci mozesz skopiowac numer OEM i wbic w wyszukiwarke.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!