Skocz do zawartości

E34 2.5TDS - nie dziala oswietlenie w srodku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od nie dawna mam BMW E34 2.5 TDS z 1995r. i po malu probuje doprowadzic do normalnosci od kad je mam nie moge dojsc dlaczego nie mam oswietlenia w srodku wszystkie bezpieczniki sa ok przekazniki pod tylna kanapa mam 3 i tez sa ok a prad do lampek nie dochodzi i na tym etapie stoje i nie wiem gdzie dalej szukac przyczyny?
Opublikowano
Masz moduł komfortu pod kanapą ten poszerzony?? Jeśli tak, to odkręcasz pokrywę z góry i są tam dwie puszki w stylu kasety VHS. Nie wiem do końca która za co odpowiada ale obojętnie którą wyjmę to światła gasną. Może masz coś uszkodzone i dlatego nie podaje prądu?

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
odkrecalem to i mam tam takie 2 puszki na jednej jest napisane ABS a na drugiej chyba nic nie jest wyjolem,poruszalem ale nic mi to nie dalo:)
Opublikowano

ABS to materiał z jakiego to zostało wykonane. Skąd jesteś? mam i jedną i drugą od tds to jakbyś był blisko to bysmy podmienili bo może u Ciebie jest uszkodzone. To możesz wypiąc normlanie bez żadnej szkody, poruszanie moze nic nie dać. Mi domykanie szyb nie działało, psyknąłem takim sprayem do połączeń elektrycznych i działa.

Może gdzieś tam luty poszły w środku na płytce..cięzko stwierdzić. ja mam sprawne jak cos

(OO=[][]=OO)

Opublikowano
ja jestem z WLKP. a dokladnie z Ostrowa a wiesz moze ktory pin w sterowniku silnika jest odpowiedzialny za czujnik temp. ????
Opublikowano
nie wiem ale pewnie można się dowiedzieć, a po co Ci to?

(OO=[][]=OO)

Opublikowano
bo chce sobie zamontowac to do grzania swiec i musze sie wpiac w czujnik temp. wpialem pod pin 53 ale to chyba nie to bo nie dziala