Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
koledzy ma w moim bmw lampy zkw i posiadam tez lampy depo tyle ze uszkodzone mianowicie klosz pęknięty w obudowie uchwyty poobrywane ale srodki sa dobre i teraz proszę o podpowiedz jeżeli wyciągnął bym środek z zkw czy by podeszła soczewka z depo :?: :?: :?: Edytowane przez krzysiek318d
Opublikowano
koledzy nikt nie pomoze :?:na forum sa ludzie ktorzy nie takie rzeczy robili :cry2: :cry2: :cry2:
Opublikowano
dzięki kolego za odpowiedz tyle ze troszkę mnie zmartwiłeś ze pod zkw nie podejdzie :cry2: depo aczkolwiek ty miałeś lampy przed liftem wiec mam jeszcze cicha nadzieje :?: :?: :?: a soczewki czekają na montaż nic zobaczę jeszcze po niedzieli co i jak ewentualnie soczewy będę musiał sprzedać :cry2: :cry2: :cry2:,tak ogolnie fajnie te lampy ci wyszły :cool2: :cool2: :cool2: czyli wygląda na to ze depo jest z ciągnięte z boscha.Mozę ma ktoś z kolegów fotkę jak wygląda zkw w środku
Opublikowano
Witam informacja dla kolegów jeżeli ktoś by robił coś takiego jak wyżej napisałem(przekładka)środek lampy firmy AL również pasuje do DEPO bez żadnych przeróbek uchwyty(regulatory)są takie same.Pozdr :cool2: :cool2: :cool2: