Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam użytkowników BMW E34. Ostatnim czasem kupiłem na allegro felgi z oponami 15" (stalowe) przyszły mi i mówię sobota piękni dzień trzeba się wsiąść i zmienić no i oczywiście wziąłem się do roboty wszystko pięknie pasuje otwór i otwory na śruby no po prostu piękniej nie może być :P jak nigdy wszystko okej bez problemu pasuje :lol: aż się zdziwiłem. W końcu moja kochana Kobieta mówi chodź pojedziemy na zakupy no to wsiadamy w auto wszystko pięknie jedziemy wyjeżdżam z podwórka skręcam w Prawo a tu nagle takie stuki słyszę :?: :?: :?: mówię ehhh auto swoje lata ma może coś tam stukać pukać ale jadę szybciej i skręcam leciutko i słyszę takie haczenie i stukanie ale żadnych drgań nie ma na kierownicy nic kompletnie mowie może coś haczy o felgę ale kładę się na glebę i nic żadnego śladu zarysowania na feldze ??? co to może być ?? czy to może jednak o coś haczy felga ? :cry2: i tylko jest taki efekt z prawej strony jak się skręca. POMOCY ! Może złe Et ?
Opublikowano
A jakie masz ET-e teraz, i jakie bylo na innych felach w twoim aucie, bo ET 20 w e34 to standard, moze masz luzy na wahaczach i et inne jak powinno byc i przy skrecie mocnym kolo o cos uderza :norty: od czego masz te fele stalowe :?:
Opublikowano
A jakie masz ET-e teraz, i jakie bylo na innych felach w twoim aucie, bo ET 20 w e34 to standard, moze masz luzy na wahaczach i et inne jak powinno byc i przy skrecie mocnym kolo o cos uderza :norty: od czego masz te fele stalowe :?:

teraz tak patrze i jest et 42 więc chyba wyjaśnione :mad2: no i są takie uderzenia z lewej tak leciutko że nawet nie słychać a z prawej tak napier*** że aż boje się skręcać... i co teraz jedynie dystanse kupić ??

Opublikowano

teraz tak patrze i jest et 42 więc chyba wyjaśnione :mad2: no i są takie uderzenia z lewej tak leciutko że nawet nie słychać a z prawej tak napier*** że aż boje się skręcać... i co teraz jedynie dystanse kupić ??

No to teraz zostaje ci kupić fele z ET20 albo tak jak piszesz dystansy koszt można powiedziec jednakowy bo te fele to sa od bmw serii trzy, a na starych felgach takich jajj nie było :?:

Opublikowano
Jak nic problem zniknął więc jak by się komuś coś takiego przytrafiło to polecam et40 + dystanse 15mm i śruby dłuższe i problemu nie ma :8) pozdro