Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami dzieje sie tak iż w tym super wypasionym jednym z najlepszych modeli BMW,

silnik zalapie na sekunde i juz nie da sie odpalic, po podlaczeniu ladowarki na 15m bo oczywiscie aku padl auto odpala od strzala, 3 raz już mi się tak dzieje w ciągu ostatnich 2 tyg. paliwo w przewodach jest powietrza nie ma.

Opublikowano
o czym usiłujesz dyskutować? pomijając brak składni w Twojej wypowiedzi i chcą rozwikłać zadaną zagwostkę, należałoby w pierwszej kolejności zapytać o stan akumulatora i to, czy nie on jest winien całemu zamieszaniu. dość ciekawą informacją byłby również stan świec. mam tu na myśli oczywiście moment, kiedy ostatnio podjąłeś się ich wymiany. jako, że jesteś zacną personą tego forum (stwierdzam po ilości postów) zdążyłeś wykluczyć awarię alternatora. natomiast widząc po entuzjazmie jaki wkładasz w opisanie własnego problemu stwierdzam, że wszystkie powyższe opcje rozważyłeś. gdybyś jeszcze tylko mógł podrzucić mi link do magicznej ładowarki do akumulatora...
niemożliwe staje się możliwe http://www.biuroprojektow.info/